Akaun Peribadi: eXfuze Life

Impaqt EDGE

Explore
More

Opportunity Knocks

GAYA HIDUP KZ1

KZ1 memberi kuasa kepada Pengedar kami untuk menjana pendapatan yang memuaskan melalui kaedah Pemasaran Hubungan yang terbukti dan mudah. Sama ada secara bersemuka atau dalam talian, di KZ1, kami mengambil Pemasaran Hubungan ke tahap yang baru melalui media sosial, laman web interaktif yang canggih, portal video, APPS mudah alih dan modul latihan.

Kami sentiasa memperbaiki alat pejabat belakang kami, dan sedang berusaha untuk mengintegrasikan pelaporan tepat dan terkini dan antara muka grafik, agar Pengedar kami dapat melihat "kedudukan mereka secara sepintas lalu", dan kemudian, gerakkan ke Data sokongan untuk mendapatkan butiran mengenai pertumbuhan perniagaan mereka ... atau halangan untuk pertumbuhan.

Dan akhirnya, sebagai satu amalan, pandangan KZ1 tentang hubungan pemasaran berbeza dengan syarikat lain, kerana KZ1 mengiktiraf nilai jangka panjang hubungan Pelanggan dan Pengedar dan mempercayai ketelusan dan misi kumpulan korporat. Kami percaya adalah penting bahawa setiap Pengedar mengetahui dan memahami budaya korporat KZ1, dan mempunyai komitmen untuk berkhidmat dengan kecemerlangan dan berintegriti. Ini hanya dapat dilihat dalam Rang Undang-Undang Hak Pengedar...satu industri pertama seumpamanya.

Fakta Industri Pemasaran Hubungan:

  • $ 125 Bilion Jualan Tahunan Global Tahunan Ditubuhkan di 150 Negara
  • Hari ini Lebih 70 Juta Orang Terlibat dalam Pemasaran Hubungan di Seluruh Dunia dan angka itu dijangka melebihi 115 Juta menjelang 2020

Manfaat Industri yang Penting:

  • Kos permulaan yang rendah
  • Potensi penjanaan pendapatan yang tiada batas
  • Tiada majikan, Anda tentukan jadual
  • Faedah Cukai

Bagaimana Anda Menjana Pendapatan

Jana komisi secara mudah bagi setiap tempahan awal dan setiap tempahan yang dibuat sehingga dua (2) tahap dalam pada kaki penyertaan. Lihat rajah di bawah.

Dengan Bonus Pengerusi yang unik, Program Ganjaran Tunai boleh membayar sehingga RM550 dari harga Pek Pengerusi. Itu adalah melebihi 26%! Itu adalah tambahan kepada BV!

GANJARAN TUNAI BAYARAN KELUAR TAHAP-UNI

Kelayakan dalam 30 Hari

Ganjaran Tunai yang Layak Selepas Pendaftaran

Ganjaran Tunai 50 Beli 50 PV

Ganjaran Tunai 100 Beli 100 PV

Ganjaran Tunai 200 Pembelian 200 PV

Tahap 1
Tahap 2

Kelayakan dalam 30 Hari

Tahap 1
Tahap 2

Ganjaran Tunai yang Layak Selepas Pendaftaran

Ganjaran Tunai 50 Beli 50 PV

Ganjaran Tunai 100 Beli 100 PV

Ganjaran Tunai 200 Pembelian 200 PV

GANJARAN TUNAI 200 / PELAN TAHAP-UNI

Keperluan PV Ganjaran Tunai

Keperluan PV Ganjaran Tunai akan dikira berdasarkan tarikh tutup minggu perniagaan setiap hari Selasa, tengah malam (AS). Apa pun jumlah PV yang anda ada pada perniagaan akan menentukan tahap kelayakan Ganjaran Tunai anda.

Anda layak mendapat 10% daripada setiap blok 300BV terkumpul yang dijana di bawah kaki anda dengan menjadi KUMPULAN YANG LAYAK dalam tempoh 30 hari sebelumnya.

Menjadi Pengedar YANG LAYAK melalui:

  1. Menjana 100PV sendiri
  2. Mempunyai pengedar yang berdaftar secara peribadi di setiap pasukan anda 2 kaki yang juga menjana 100PV setiap daripadanya

STRUKTUR KUMPULAN

Pangkat Pengarah (dan ke atas) berhak mendapat check match atau semak suai pada semua peringkat Pro300 (dan ke atas) di dalam pokok pendaftaran anda untuk seramai 8 orang pengarah generasi dalam.

Jumlah SEMAK SUAI adalah peratusan terapung pada baki pelan pampasan 55% dijamin setelah semua cara peruntukkan yang telah diperuntukkan telah dibayar.

Beli produk pada harga ahli dan jualan terus kepada Pelanggan. Ini adalah cara yang bagus bukan sahaja untuk menjana pendapatan serta-merta tetapi juga untuk membangunkan asas pelanggan setia yang akan menggemari produk. Kebanyakan Pelanggan juga akan memilih untuk menjadi Ahli Kumpulan dalam organisasi perniagaan anda. Ini mewujudkan hubungan kemenangan yang benar!

Pangkat Kepimpinan

Potensi Penjanaan Pendapatan Mingguan untuk Komisen Kumpulan/DCM

Director Check Match (DCM)

PENGARAH

GANGSA
RM4,375
Generasi Dalam 1 Semakan Persamaan
PERAK
RM5,250
Generasi Dalam 2
EMAS
RM7,000
Generasi Dalam 3
PLATINUM
RM10,500
Generasi Dalam 4

PENGARAH ELIT

JED
RM12,250
Generasi Dalam 4
MUTIARA
RM17,500
Generasi Dalam 5
RUBI
RM26,250
Generasi Dalam 6
SAPPHIRE
RM29,750
Generasi Dalam 6
EMERALD
RM35,000
Generasi Dalam 7
BERLIAN
RM70,000
Generasi Dalam 8
BERLIAN MERAH
RM78,750
Generasi Dalam 8
BERLIAN BIRU
RM87,500
Generasi Dalam 8
BERLIAN CARIBBEAN
RM122,500
Generasi Dalam 8

DUTA

DUTA JED JADE
RM140,000
Generasi Dalam 8
PEARL AMBASSADOR
TIADA HAD
Generasi Dalam 8
DUTA RUBI
TIADA HAD
Generasi Dalam 8