eXfuZe Science: KZ1 Technology Industry Leaders eXfuZe Science: KZ1 Technology Industry Leaders

Estrak
Teknologi

Pemimpin Industri.

Sains

Perbezaan KZ1

Kami percaya bahawa setiap kehidupan sangat penting dan telah mendedikasikan KZ1 untuk membuat produk yang mengubah hidup. Kami enggan berkompromi mengenai kesucian produk, kualiti, keselamatan, keberkesanan, atau kemampuan. Kami mengukur "kejayaan" dalam perbezaan produk kami dalam kehidupan manusia.

Kemajuan sains membuka kapasiti semula jadi setiap tubuh untuk kesihatan yang sihat, untuk membantu tubuh secara semulajadi mencapai kesejahteraan dari dalam.

Kepintaran Tubuh Badan

Badan kita tahu apa yang perlu dilakukan untuk menjadi sihat. Dan apabila kita memberi badan apa yang diperlukan, badan akan dapat berkembang maju. Tambahan yang direka dengan baik menggabungkan kimia bio-perubatan yang baik dan pemahaman yang mendalam tentang bagaimana tubuh menggunakan nutrien dari semua jenis untuk menghasilkan hasil yang luar biasa.

Komunikasi Selular

Setiap saat setiap hari, otak menghantar isyarat kepada sel-sel di dalam badan kita. Apabila isyarat tidak sampai ke destinasi , penghantaran perlu berulang sehingga akhirnya isyarat mencapai sel-sel yang perlu diambil tindakan. Apabila kita tidak memproses isyarat-isyarat ini dengan cepat, kita dapat merasakan rasa terbelenggu oleh persekitaran kita.

Secara lebih cekap, isyarat-isyarat ini dihantar, semakin banyak tenaga diperlukan melakukan perkara-perkara lain. Itulah di mana KZ1 masuk. KZ1 produk atau membolehkan anggota badan untuk menyampaikan isyarat ini dengan lebih jelas, membolehkan badan melakukan lebih banyak perkara dengan menggunakan kurang tenaga.

Teknologi Pengaktifan Molekul proprietari (MAT)

Kami percaya sel-sel mempunyai kecerdasan untuk mengetahui bagaimana untuk melaksanakannya; sel-sel hanya perlu alat untuk melakukannya.

Teknologi Pengaktifan Molekul proprietari kami (MAT) direka untuk menyampaikan blok bangunan sel anda untuk perlu berfungsi secara optimum. Ini memberi manfaat kepada setiap organ dan fungsi yang dalam tubuh anda!

Sel-sel dengan kecerdasan mempunyai kuasa. Sel-sel yang hebat mengoptimumkan badan anda. Badan yang optimum memberi anda EDGE.

Mengapa Estrak

KZ1 menggunakan ekstrak, bukan jus, daripada superfruit yang mempunyai nutrien paling padat. Ekstrak berasal daripada daun, akar, bunga, dan lain-lain pelbagai tumbuhan. Digabungkan, estrak memberikan spektrum penuh vitamin, mineral, omegas, dan fitonutrien-bersama-sama dengan beberapa manfaat kesihatan dan nutrien yang paling hebat di pasaran.

Ekstrak sihat adalah yang mengekalkan kesucian sepanjang pertanian, penuaian, dan pemprosesan. KZ1 komited untuk memastikan setiap bahan berasal dari sumber yang berkualiti tinggi.SUMBER GLOBAL

Dari Manakah Punca Sumber Estrak ?

Misteri hutan hujan Amazon memegang pelbagai rahsia penyembuhan, termasuk beri acai. Orang asli telah lama menganggap acai sebagai nutrien penyembuhan yang kuat. * Acai diketahui mengandungi kepekatan antioksidan yang membantu memerangi penuaan pramatang. * Lemak sinonim sejati (sihat), serat makanan dan phytosterols juga boleh membantu menggalakkan sistem kardiovaskular yang baik dan kesihatan saluran pencernaan.*

Benua pergunungan Negara Rusia dan China dan Negara China adalah sumber utama kepada berry seabuckthorn yang hebat. Kesan pemakanan nutrisi yang hebat ini adalah merupakan lagenda di rantau ini.

Berakar di perairan Pasifik Selatan adalah rumpai laut yang menakjubkan yang dipanggil fucoidan. Budaya orang asli menganggap jangka hayat mereka yang panjang dan kesihatan yang bersinar. * adalah berpunca daripada tumbuhan ini.

Sepanjang Himalaya, generasi telah menyandar jangka hayat mereka dengan pengambilan goji. Individu-individu ini telah menggunakan goji untuk kekal aktif. *, Gaya hidup yang sihat dan panjang umur.*

Orang asli Asia Tenggara ini telah mendapat penghargaan selama beribu tahun atas pelbagai penggunaan ubat-ubatan dalaman dan luaran. Buah ini dituai di Thailand, China, dan Malaysia. Kulit licin dan mata cerah telah dikaitkan dengan buah-buah ini yang dihormati dan sains kini menyokong kepercayaan tersebut.

Berkembang di kawasan tropika Asia Tenggara adalah buah yang sangat berharga yang dikenali sebagai "ratu buah-buahan" -manggis. Penyembuh menganggapnya sebagai sifat pemulihan dan perubatan yang mengagumkan.

Lebih 2,000 tahun yang lalu, penjelajah Asia menemui manfaat penyembuhan buah noni. Penjelajah membawa buah ke Kepulauan Polinesia, di mana kebaikan penyembuhannya telah menjadi sebahagian dari budaya.

Manfaat Utama

Manfaat Utama

Pengurusan Tenaga Selular
Pengurusan Tenaga Mental
Pengurusan Fokus Mental
Pengurusan Memori
Sokongan Sistem Imun
Pengurusan Pemulihan Pantas
Pengurusan Stres
Pengurusan Ketahanan
Pengurusan Tidur
Pengurusan Keradangan

Bahan-bahan

Bahan-bahan

Fucoidan (Rumpai laut Coklat)
Estrak Benih Anggur
Estrak Acai
Estrak Goji
Estrak Manggis
Estrak Seabuckthorn
Estrak Noni
Estrak Gac
Estrak Blue Agave
Estrak Blueberry
Estrak Delima
Estrak Lidah Buaya

Bahan-bahan untuk dielakkan

Bahan-bahan untuk dielakkan

Tiada Gula
Tiada MSG
Tiada Sirap Jagung Fruktosa Tinggi
Tiada Gula Jagung
Tiada Aspartame
Tiada Jus Pengisi
Tiada Sodium Benzonate